0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Star Wars ledes fali dísz

Mivel még mindig kitart nálunk a Star Wars mánia, ideje volt a Star Wars halálcsillag lámpa mellé egy új dekorációt is készíteni. Ez lett a ledes fali dísz, ami bár kicsit bonyolultabb, de nagyon mutatós a gyerekszoba falán.

Az elkészítéshez szükség lesz 1-2 db lapos karton dobozra, én egy falióra dobozát használtam, de cipős doboz teteje vagy bármilyen sima karton doboz megfelel.

Hozzávalók:

  • 1-2 db lapos karton doboz

  • tempera

  • tapétavágó

  • 10 LED-es elemes fényfüzér

  • kétoldalú ragasztó

  • ezüst fedőfesték

 Az ezüst fedőfestékkel alapozzuk le a dobozokat két rétegben. Amíg száradnak a dobozok, keressük ki milyen sziluettet szeretnénk a ledes fali díszünkre festeni. Én a google képkeresőjében kerestem Star War sziluetteket és két harcos sisakot választottam (ITT).

A lealapozott dobozra rajzoljuk fel az alakzatokat. A kiválasztott sziluettet nyomtassuk ki minél nagyobbra, illetve a bátrabbak szabad kézzel is felvihetik a dobozra. Én nem vagyok elég ügyes kezű ezért a kinyomtatott képeket tapétavágóval kivágtam és stencilként használtam a dobozokon. Majd fessük ki a körvonalakat sötét temperával, én feketét és zöldet használtam.

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

Amikor megszáradt a festék egy hegyes olló segítségével lyukasszuk ki a dobozt 10 helyen. Figyeljünk arra, hogy lukak egyenletesen oszoljanak el a képen és ne legyenek egymástól 10 cm-nél messzebb. Ezekbe a lukakba alulról illesszük bele a ledeket egyesével és rögzítsük ragasztó szalaggal vagy forró ragasztóval.

Két oldalú ragasztóval rögzítsük a doboz oldalára a ledsor kapcsolóját illetve a dobozokat a falra. Íme a végeredmény:

 

Jó szórakozást!

Virág

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!