0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Szállítási és fizetési feltételek

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja Magyarország területén, a szállítmányozó cég MPL igénybevételével. A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Az Ügyfél az aktuális szállítás díjáról a szállítási módók között tájékozódhat. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, és ezt a megjegyzés rovatban az ügyfél leírja, jelzi, ebben az esetben egy szállítási költség kerül felszámolásra. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A Weboldal Szállítás linkje alatt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.

A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a következő címen:
6771, Szeged, Nefelejcs u. 51.

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről a weboldalon tájékozodhat.

 

Fizetési módok:

Bankártyás fizetés

 

 

B-payment

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a B-Payment Zrt. weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a B-Payment Zrt. fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A B-Payment a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.

    

 

Átutalás

Floridonet webstúdió Kft.

OTP Bank 11735005-20575940

Kérjük, hogy a közlemény rovatba tüntesse fel a megrendelés azonosítóját.

 

Utánvét

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!