0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Jégvarázs nyugiüveg tipegőknek

Nem is olyan régen, még egy csodás dolog történt velünk, 5 tagúra bővült a családunk. Így ezentúl a Star wars és minecraft világán túl megismerkedünk az egyszarvúakkal és a hercegnőkkel is.
Ne lepődjetek meg, ha a blogon mostantól totyogóknak és kislányoknak is készítünk játékokat, dekorációkat és fejlesztő feladatokat. Kezdjük is egy egyszerű érzékelő játékkal, jégvarázs palackot készítettünk tipegőknek.

A gyerekek a tapasztalataik útján tanulnak. Ezért szeretnek megfogdosni és megkóstolni mindent. Ezért játszanak végtelen sokszor akár ugyanazzal a kockával, felépítik a tornyot és lerombolják, mert így tanulnak.

A kicsiknél a vizuális észlelés az egyik legfontosabb, hogy ezt a területet fejlesszük és közben jól is szórakozzunk, ma egy jégvarázs inspirálta nyugi palackot készítettünk. A mi babánk nagyon szereti nézegetni, rázogatni.

Hozzávalók

  • egy üres palack
  • glittelek és flitterek
  • víz
  • kézfertőtlenítő
  • kék ételfesték
  • pillanatragasztó (opcionális)

Először kerítsünk egy megfelelő műanyag palackot. Én egy ismert vitaminos gumicukor palackját választottam. Figyeljetek oda, hogy ne legyen túl nagy a palack, mert akkor nem esik kézre, a kicsik nem tudják rázogatni, nézegetni. Engedjük fel félig a palackot, majd tegyünk a vízbe valami fertőtlenítő szert, hogy minél tovább tiszta maradjon, ne legyen zavaros. Én kézfertőtlenítő szert tettem bele, de bármilyen jó, lehet kapni kis tablettákat, amikkel a babák cumijait fertőtlenítjük.

 

Szórjunk a vízbe kék és ezüst csillámokat és flittereket, majd engedjük fel a palackot.

 Csepegtessünk bele kék ételfestéket, de ne sokat, mert nem fognak látszani a csillámok. Szorosan csavarjuk rá a kupakot. Aki kicsit aggódik, ragassza oda a kupakot pillanatragasztóval.

Rázzuk össze és kész is vagyunk!

 

Jó szórakozást!

Virág

 

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki Téli varázsdobozunkat!

Te is szereted nézni a hóesést? Szereted a téli játékokat? A forró csoki illatát?
Akkor ez a doboz neked készült!
Ebben a dobozban 10 téli feladathoz elegendő hozzávalót találsz!

 

 

 

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdőthet a varázslat!