0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Egyszerű halloween dekorációk készítése gyerekkel

A gyerekek szeretnék kivenni a részüket a készülődésből, ezért olyan dekorációkat is ki kellett találni, amiket ők is el tudnak készíteni. Fogadjátok szeretettel.

Múmia mécses

Hozzávalók
  • kis méretű befőttes üvegek, vagy bébiételes üvegek
  • dekupázs ragasztó
  • vicces szemek
  • mécses 
  • géztekercs

Az üvegeket kenjük le dekupázs ragasztóval. Először tekerjük be gézzel, majd rögzítsük a szemeket. Ha megszáradt a ragasztó, rakjuk bele a mécsest és kész is.

Pókdekoráció

Hozzávalók

A gömböket és a tököket fessük ki az akril festékkel, majd hagyjuk megszáradni. Ha kész a vicces szemeket ragasszuk fel a pókra. 

A zsenília drótot vágjuk félbe és a pók mindkét oldalára 4-4 darabot szúrjunk be. A drótokat formázzuk úgy, hogy pók lábakra hasonlítson.

Rémes szórakozást!

Virág

 

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki halloween varázsdobozunkat!

Te is szereted a sült alma és a fahéj illatát? Szereted nézni az őszi falevelek varázslatos színeit? Akkor ez a doboz neked készült. Ebben a dobozban 6 foglalkoztató játékhoz elegendő hozzávalót találsz. ***** Most ajándék őszi matricával! *****

A doboz 6 foglalkoztató feladat hozzávalóit és leírását tartalmazza. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek az ősz változásaval, miközben fejlődnek finom-motorikus képességeik és a fantáziájuk.

Érdekel, megnézem a terméket

 

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdőthet a varázslat!